دویست نفر در شيراز به جرم روزه خواری دستگیر شدند

 

پشت کردن مردم به دین و مراسم ها و قوانین مذهبی به یمن سربگرری های حکومت الله به صورت بیسابقه ای افزایش یافته است. با تمام تهدیدها و بگیر و به بندها، مردم برای دهن کجی به رژیم و دستگاه سرکوب و ایدئولژی آن، به صورت علنی در مجامع عمومی روزه خواری می کنند.   سایت حکومتی عصر ایران در یک مورد می نویسد: رئيس ستاد پيشگيري و حفاظت اجتماعي استان فارس گفت: با اجراي طرح برخورد با روزه‌خواران 191 نفر از هنجارشكنان در سطح شيراز دستگير و با قرار كيفرخواست به دادگاه معرفي شدند.

 

به گزارش فارس از شيراز، احمد رحمانيان بعد از ظهر امروز در نشستي با خبرنگاران اظهار داشت: محور اصلي طرح برخورد با روزه‌خواران در ماه مبارك رمضان، پيشگيري از هنجارشكني است.

وي گفت: معاونت نظارت و بازرسي دادسراي شيراز طرح برخورد با روزه‌خواران را در راستاي احياي امر به معروف و نهي از منكر، احترام به شعائر اسلامي و تأمين امنيت شهروندان در شيراز به اجرا درآورد.

رحمانيان ادامه داد: در اجراي اين طرح از توان بالقوه دستگاه‌هاي دولتي و غيردولتي استفاده شده است و 11 دستگاه انتظامي، قضايي، فرهنگي و اجتماعي فعاليت داشته‌اند.

 

رئيس ستاد پيشگيري و حفاظت اجتماعي استان فارس بيان داشت: گروه‌هاي مردمي در قالب هسته‌هاي 10 نفري جذب طرح‌ مقابله با روزه‌خواري شده‌اند و پس از آموزش‌هاي لازم به شكل پياده يا در واحدهاي گشت خودرويي به برخورد با هنجارشكنان پرداخته‌اند.

وي اظهار داشت: كساني كه در گشت‌ها حضور دارند نيروهاي دولتي نبوده و همگي نيروهاي مردمي هستند كه با غيرت ديني در اين طرح فعاليت مي‌كنند.

رحمانيان اضافه كرد: ستاد پيشگيري و حفاظت اجتماعي استان فارس كار ساماندهي و نظارت بر اجراي طرح را بر عهده دارد.

رئيس ستاد پيشگيري و حفاظت اجتماعي فارس گفت: علاوه بر نيروهاي پياده، 40 گشت خودرويي از نيروهاي مردم در اجراي اين طرح فعال هستند.

وي خاطرنشان كرد: كار اصلي نيروهاي مردمي طرح برخورد با روزه‌خواري تذكر لساني به هنجارشكنان است و كساني كه تمرد كنند توسط نيروي انتظامي دستگير مي‌شوند.

رحمانيان تنها راه ايجاد نظارت مستمر را احيا و اجراي امر به معروف و نهي از منكر دانست و افزود: مردم در زمينه امر به معروف و نهي از منكر همكاري چنداني ندارند و با اجراي طرح‌هايي با زمينه تذكر لساني به هنجارشكنان، سطح اطلاع عمومي افزايش مي‌يابد.

رئيس ستاد پيشگيري و حفاظت اجتماعي فارس تصريح كرد: دستگاه‌هاي فرهنگي پيرامون ماه مبارك رمضان و ارتقاي آگاهي عمومي، حق مطلب را ادا نكرده‌اند.

رحمانيان اظهار داشت: 200 صنف در ماه رمضان از ستاد پيشگيري و حفاظت اجتماعي تذكر كتبي دريافت كرده و به اين ستاد تعهد داده‌اند.

وي خاطرنشان كرد: اقدام گشت‌هاي خودرويي و نيروهاي مردم مختص ماه رمضان نيست و در تمام طول سال به منظور مقابله با مظاهر فساد فعاليت دارد.

رحمانيان نتيجه عملكرد نيروهاي مردمي ستاد پيشگيري را امنيت عمومي دانست و گفت: تا زماني كه مردم نسبت به مظاهر علني فساد عكس‌العمل نشان ندهند،‌امر به معروف و نهي از منكر تأثير خود را نشان نمي‌دهد.